Analiza Kreatori igre Lorenco Ebisilio Marko Marin Mediji Mirko Ivanić Prelazni Rok Crvena Zvezda Startnih 11 Super Liga Srbije Tim Zvezde Transferi FK Crvena Zvezda Fudbaleri

Marin i Kina u magli, Ebisilio bez prostora

Nema sumnje da u najmnogoljudnijoj zemlji sveta ima klubova koji bi rado videli Marina u ekipi, ali je veliko pitanje da li se Marku ide u Aziju posle odbijanja katarske ponude

Dolazak Mirka Ivanića u Crvenu zvezdu mnogi povezuju sa izvesnom prodajom Marka Marina, ali sve je oko eventualnog transfera najboljeg igrača u Kinu još u magli.

Nema sumnje da u najmnogoljudnijoj zemlji sveta ima klubova koji bi rado videli Marina u ekipi, ali je veliko pitanje da li se Marku ide u Aziju posle odbijanja katarske ponude.

Oko Marina sve je i dalje neizvesno, ali je sigurno da nema zvezdaša koji ne bi poželeo da se sa njim nastavi borba za titulu i na leto krene ka Ligi šampiona, u slučaju uspešnog završetka prvenstva Srbije.

Posle dolaska Ivanića uloga Lorenca Ebisilija u značaju za Crvenu zvezdu još je manja, pa ne bi bilo iznenađenje da Holanđanin ode. Ako se rastanak ne dogodi ove zime i ne dođe do selidbe u Ameriku, izvesno je da će iskusni vezista na leto da pronađe novi klub.

Ebisilio i Ivanić su ista pozicija, u slučaju da ostane Marin jasno je da za Holanđanina praktično neće biti uopšte prostora na proleće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *