Vest Dana Marakana Beograd Mediji Mirko Ivanić Promocija FK Crvena Zvezda

VEST DANA – Tri duge godine čekanja – Ivanić konačno Zvezdin

Potpisan ugovor na tri i po sezone

Dugo se nije desilo. Baš dugo. Da Crvena zvezda toliko juri jednog igrača. I danas konačno, posle pune tri godine iščekivanja Mirko Ivanić je konačno podigao crveno-beli dres srpskog šampiona.
Sada i oni najveći skeptici među navijačima mogu da odahnu. Fotografija sa dresom je na klupskom sajtu. Gotovo je. Nekadašnji fudbaler Vojvodine je potpisao ugovor na tri i po sezone.
“Srećan sam jer sam postao deo Crvene zvezde. Još sam pod utiskom, emocije su veoma jake. Dres koji sam zadužio predstavlja čast i obavezu da se pokažem u što boljem svetlu. Sa nestrpljenjem čekam da mi se saigrači priključe kao i debi u crveno-belom dresu. Nadam se da ćemo odličnu jesen ukrasiti duplom krunom, a onda ponoviti izlazak na najsjajniju evropsku pozornicu“, rekao je Mirko Ivanić, peto januarsko pojačanje za Zvezdin prvi tim.

Pre njega stigli su Nemanja Milunović, Ivanićev dojučerašnji saigrač iz BATE Borisova, pa Miloš Vulić (Napredak), Aleksa Vukanović (Napredak) iMilan Gajić (Bordo). Potpisali su crveno-beli i Dejana Vidića (Zlatibor Čajetina),  ali je on odmah prosleđen na kaljenje u Zemun.

Ivanić je svakako najveći Zvezdin ulov ovog januara. Uostalom, obeštećenje od 1.300.000 evra dovoljno govori o tome koliko u Ljutice Bogdana očekuju od 25-godišnjeg režisera igre. Sada sa brojem osam na leđima, koji je jesenas nosio Dejan Meleg pre no što je otišao na pozajmicu u Levadijakos. Pre Melega bio je to simbol Gelora Kange… Sada je red da se Ivanić uvuče pod kožu navijačima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *