Вест Дана Маракана Београд Медији Мирко Иванић Промоција ФК Црвена Звезда

ВЕСТ ДАНА – Три дуге године чекања – Иванић коначно Звездин

Потписан уговор на три и по сезоне

Дуго се није десило. Баш дуго. Да Црвена звезда толико јури једног играча. И данас коначно, после пуне три године ишчекивања Мирко Иванић је коначно подигао црвено-бели дрес српског шампиона.
Сада и они највећи скептици међу навијачима могу да одахну. Фотографија са дресом је на клупском сајту. Готово је. Некадашњи фудбалер Војводине је потписао уговор на три и по сезоне.
“Срећан сам јер сам постао део Црвене звезде. Још сам под утиском, емоције су веома јаке. Дрес који сам задужио представља част и обавезу да се покажем у што бољем светлу. Са нестрпљењем чекам да ми се саиграчи прикључе као и деби у црвено-белом дресу. Надам се да ћемо одличну јесен украсити дуплом круном, а онда поновити излазак на најсјајнију европску позорницу“, рекао је Мирко Иванић, пето јануарско појачање за Звездин први тим.

Пре њега стигли су Немања Милуновић, Иванићев дојучерашњи саиграч из БАТЕ Борисова, па Милош Вулић (Напредак), Алекса Вукановић (Напредак) иМилан Гајић (Бордо). Потписали су црвено-бели и Дејана Видића (Златибор Чајетина),  али је он одмах прослеђен на каљење у Земун.

Иванић је свакако највећи Звездин улов овог јануара. Уосталом, обештећење од 1.300.000 евра довољно говори о томе колико у Љутице Богдана очекују од 25-годишњег режисера игре. Сада са бројем осам на леђима, који је јесенас носио Дејан Мелег пре но што је отишао на позајмицу у Левадијакос. Пре Мелега био је то симбол Гелора Канге… Сада је ред да се Иванић увуче под кожу навијачима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *