Antalija Arapi Vladan Milojević Intervju / Izjave Maribor Mediji Prijateljske Crvena Zvezda Pripreme Crvena Zvezda Transferi FK Crvena Zvezda

Milojević o Al Ainu: Ne bih voleo da pričamo o tome…

Crvena zvezda se ujutru vraća u Beograd, a prvi meč prolećnog dela šampionata igra naredne subote protiv Vojvodine (16.00)…

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je odrađenim na pripremama u Antaliji, kao i poslednjom utakmicom protiv Maribora kojom je kompletirana serija pobeda u zimskom pripremnom periodu.
„Tvrda utakmica, kako smo i očekivali. Kada smo birali protivnike, birali smo da igramo protiv što jačih, da igrači daju odgovor na ovakve zahteve. Možete dosta toga da naučite na ovakvim mečevima, da vidite gde ste. Pribojavao sam se jer je pretpoplednji dan priprema. Nije lako, imali smo dest dana Kipra, teški treninzi. Igrači su čekali da se ovo završi“.

Meč sa Mariborom predstavljao je generalnu probu za nastavak sezone…
„Vi biste rekli generalna proba, ali ja ne gledam tako. Ja znam moje igrače, ko su i šta su. Jako sam zadovoljan odnosom, možda ne u prvih 20 minuta, posle toga je bilo dobro. Moramo neke stvari pred početak sezone da ispravimo“.

Proteklih dana se pričalo o ponudi Al Aina.
„Nemam komentar i ne bih voleo o tome da pričamo“, poručio je Milojević.

Crvena zvezda se ujutru vraća u Beograd, a prvi meč prolećnog dela šampionata igra naredne subote protiv Vojvodine (16.00).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *