Dejan Joveljić  Intervju / Izjave Mediji Super Liga Srbije FK Crvena Zvezda

Joveljićev prolećni cilj – minimum pet golova

Mladi napadač će pokušati da ukrade minute Pavkovu i Boaćiju

Šampionska titula je primarni cilj, nadaju se na Marakani i duploj kruni, ali imaju u Crvenoj zvezdi još ciljeva za prolećnu polusezonu.

Očekuje se konačna afirmacija mladog Dejana Joveljića. Talentovani centarfor će ponovo biti u senci Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, ali očekuje se da ukrade minute starijim kolegama i još više nagovesti potencijal.
„Jako sam zadovoljan radom cele ekipe, kao i ličnim učinkom, ali vodim se devizom da uvek može bolje. Naravno da bih jako želeo da osvojimo titulu, takođe i Kup. To je želja svih zvezdaša. Što se mog učinka tiče, bio bih presrećan da do kraja sezone postignem preko pet golova“.

Provere sa jakim protivnicima na pripremama mnogo su značile mladom golgeteru.
„Važne su pobede, čak i na pripremama. Svi uživamo u fudbalu i mnogo volimo da pobeđujemo. Odlične provere su za nama, ali ipak se samo prvenstvo računa, pa se nadam da ćemo da vezujemo trijumfe i u domaćem šampionatu“.

Crveno-beli prolećni deo prvenstva otvaraju duelom protiv Vojvodine.
„Jesenja polusezona je za nas bila izuzetno duga i naporna. Sa ove tačke gledišta, nadam se da će cela 2019. godina biti pođednako uspešna kao i prošla. Prva prepreka na tom putu uspeha nam je ekipa Vojvodine. Uvek su velika očekivanja od utakmice koja se igra na Marakani, posebno sada kad dva meseca nije bilo fudbala na najvećem srpskom stadionu. Potpuno smo spremni za tu proveru, sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Uveren sam da ćemo našim navijačima prirediti lepo fudbalsko popodne, puno golova“, dodao je Joveljić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *