Дејан Јовељић  Интервју / Изјаве Медији Супер Лига Србије ФК Црвена Звезда

Јовељићев пролећни циљ – минимум пет голова

Млади нападач ће покушати да украде минуте Павкову и Боаћију

Шампионска титула је примарни циљ, надају се на Маракани и дуплој круни, али имају у Црвеној звезди још циљева за пролећну полусезону.

Очекује се коначна афирмација младог Дејана Јовељића. Талентовани центарфор ће поново бити у сенци Ричмонда Боаћија и Милана Павкова, али очекује се да украде минуте старијим колегама и још више наговести потенцијал.
„Јако сам задовољан радом целе екипе, као и личним учинком, али водим се девизом да увек може боље. Наравно да бих јако желео да освојимо титулу, такође и Куп. То је жеља свих звездаша. Што се мог учинка тиче, био бих пресрећан да до краја сезоне постигнем преко пет голова“.

Провере са јаким противницима на припремама много су значиле младом голгетеру.
„Важне су победе, чак и на припремама. Сви уживамо у фудбалу и много волимо да побеђујемо. Одличне провере су за нама, али ипак се само првенство рачуна, па се надам да ћемо да везујемо тријумфе и у домаћем шампионату“.

Црвено-бели пролећни део првенства отварају дуелом против Војводине.
„Јесења полусезона је за нас била изузетно дуга и напорна. Са ове тачке гледишта, надам се да ће цела 2019. година бити пођеднако успешна као и прошла. Прва препрека на том путу успеха нам је екипа Војводине. Увек су велика очекивања од утакмице која се игра на Маракани, посебно сада кад два месеца није било фудбала на највећем српском стадиону. Потпуно смо спремни за ту проверу, са нестрпљењем очекујемо утакмицу против квалитетног противника. Уверен сам да ћемо нашим навијачима приредити лепо фудбалско поподне, пуно голова“, додао је Јовељић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *