Analiza Vladan Milojević Vojvodina Marakana Beograd Marko Marin Mediji Mirko Ivanić Startnih 11 Super Liga Srbije Tim Zvezde FK Crvena Zvezda

Zvezdinih “paklenih 11“ – Mogu li Marin i Ivanić zajedno?

Nestrpljivo se iščekuje odluka Vladana Milojevića u subotu…

„Verovatno jesmo prejaki za domaće prvenstvo, što je i rezultiralo sa 15 bodova više od večitog rivala. Podigli smo lestvicu visoko, podignuta su očekivanja, mi se već sada spremamo za kvalifikacije za Ligu šampiona, a prva utakmica počinje 8. jula“, rekao je nedavno generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

I ne bez razloga, jer Zvezda je po imenima sada možda i još jača u odnosu na zimski prelazni rok, pogotovo posle angažovanja dva najnovija pojačanja, Gajića i Ivanića, za koga je plaćeno 1.3 milioan evra BATE Borisovu, prema dostupnim informacijama.

Navijači Crvene zvezde zato jedva čekaju odluku trenera Vladana Milojevića u vezi sa izborom startne postave za subotnji duel sa Vojvodinom, a mnogi se pitaju hoćemo li u startnih 11 videti i Ivanića koji je došao tek na kraju priprema i da li će ga šef struke crveno-belih upariti sa Markom Marinom.

Možda bi ta postava mogla ovako da izgleda:

Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Rodić – Jovančić (Jovičić), Ivanić, Marin – Ben, Boaći, Jirka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *