Анализа Владан Милојевић Војводина Маракана Београд Марко Марин Медији Мирко Иванић Стартних 11 Супер Лига Србије Тим Звезде ФК Црвена Звезда

Звездиних “паклених 11“ – Могу ли Марин и Иванић заједно?

Нестрпљиво се ишчекује одлука Владана Милојевића у суботу…

„Вероватно јесмо прејаки за домаће првенство, што је и резултирало са 15 бодова више од вечитог ривала. Подигли смо лествицу високо, подигнута су очекивања, ми се већ сада спремамо за квалификације за Лигу шампиона, а прва утакмица почиње 8. јула“, рекао је недавно генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

И не без разлога, јер Звезда је по именима сада можда и још јача у односу на зимски прелазни рок, поготово после ангажовања два најновија појачања, Гајића и Иванића, за кога је плаћено 1.3 милиоан евра БАТЕ Борисову, према доступним информацијама.

Навијачи Црвене звезде зато једва чекају одлуку тренера Владана Милојевића у вези са избором стартне поставе за суботњи дуел са Војводином, а многи се питају хоћемо ли у стартних 11 видети и Иванића који је дошао тек на крају припрема и да ли ће га шеф струке црвено-белих упарити са Марком Марином.

Можда би та постава могла овако да изгледа:

Борјан – Стојковић, Савић, Милуновић, Родић – Јованчић (Јовичић), Иванић, Марин – Бен, Боаћи, Јирка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *