Analiza Vest Dana Video Marakana Beograd Mediji Mitar Mrkela Mladi Talenti Nikola Krstović  Predsednik Zvezde Prelazni Rok Crvena Zvezda Promocija Svetozar Mijailović Sportski Direktor CZV Tinejdžer Transferi FK Crvena Zvezda

VEST DANA – Zvezda dovela Nikolu Krstovića (VIDEO)

Jedan od najboljih mladih igrača Crne Gore četiri godine na Marakani…

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Crne Gore Nikola Krstović potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom! Radi se o napadaču golubovačke Zete, mladom i omladinskom reprezentativcu Sokolova, kome je tek 18 godina, a već se dokazao u šampionatu Crne Gore. Ovo mu je treća sezona u seniorskoj konkurenciji. U prvoj je postigao sedam, u drugoj 13, a u dosadašnjem toku ove sezone pet komada u prvenstvu i dva u kupu.

Srpski šampion potvrdio je informaciju koju je prvi plasirao CG fudbal. Krstović je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima, plus jedna opciona godina.
„Došao sam u najveći klub u Srbiji. Jedva čekam da se priključim prvom timu i da što pre počnem sa radom. Narednih šest meseci provešću u Zeti na pozajmici i onda se u junu priključujem Zvezdi. Puno mi je srce, dišem za crveno-bele boje, gledao sam svaku Zvezdinu utakmicu i želim što pre da zaigram. Od prvog meča davaću maksimum i nadam se da ću postići što više golova“, kazao je Krstović na promociji.

Za Nikolu Krstovića proteklog leta zainteresovan je bio i Partizan.

Podsetimo, u smiraj prošle godine ime ovog momka često se provlačilo po medijima u regionu. Za njega je navodno interesovanje pokazivao i splitski Hajduk, odnosno tri ozbiljna evropska kluba – francuski Lil, belgijski Anderleht i italijanski Palermo.

Iako mu je tek 18 godina Krstović ima zavidno evropsko iskustvo, pošto je sa Zetom igrao kvalifikacije za Ligu Evrope. Protiv sarajevskog Željezničara postigao je i gol…

Prema specijalizovanom sajtu za transfere – Transfermakt.de, vrednost Nikole Krstovića procenjena je na 350.000 evra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *