Анализа Вест Дана Видео Маракана Београд Медији Митар Мркела Млади Таленти Никола Крстовић  Председник Звезде Прелазни Рок Црвена Звезда Промоција Светозар Мијаиловић Спортски Директор ЦЗВ Тинејџер Трансфери ФК Црвена Звезда

ВЕСТ ДАНА – Звезда довела Николу Крстовића (ВИДЕО)

Један од најбољих младих играча Црне Горе четири године на Маракани…

Један од најталентованијих фудбалера Црне Горе Никола Крстовић потписао је уговор са Црвеном звездом! Ради се о нападачу голубовачке Зете, младом и омладинском репрезентативцу Соколова, коме је тек 18 година, а већ се доказао у шампионату Црне Горе. Ово му је трећа сезона у сениорској конкуренцији. У првој је постигао седам, у другој 13, а у досадашњем току ове сезоне пет комада у првенству и два у купу.

Српски шампион потврдио је информацију коју је први пласирао ЦГ фудбал. Крстовић је ставио параф на четворогодишњи уговор са црвено-белима, плус једна опциона година.
„Дошао сам у највећи клуб у Србији. Једва чекам да се прикључим првом тиму и да што пре почнем са радом. Наредних шест месеци провешћу у Зети на позајмици и онда се у јуну прикључујем Звезди. Пуно ми је срце, дишем за црвено-беле боје, гледао сам сваку Звездину утакмицу и желим што пре да заиграм. Од првог меча даваћу максимум и надам се да ћу постићи што више голова“, казао је Крстовић на промоцији.

За Николу Крстовића протеклог лета заинтересован је био и Партизан.

Подсетимо, у смирај прошле године име овог момка често се провлачило по медијима у региону. За њега је наводно интересовање показивао и сплитски Хајдук, односно три озбиљна европска клуба – француски Лил, белгијски Андерлехт и италијански Палермо.

Иако му је тек 18 година Крстовић има завидно европско искуство, пошто је са Зетом играо квалификације за Лигу Европе. Против сарајевског Жељезничара постигао је и гол…

Према специјализованом сајту за трансфере – Трансфермакт.де, вредност Николе Крстовића процењена је на 350.000 евра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *