Анализа Вујадин Савић  Дерби Интервју / Изјаве Капитен Звезде Маракана Београд Медији Партизан Повреде Супер Лига Србије Тим Звезде ФК Црвена Звезда

Вујадин Савић на вечитом дербију после 15 месеци

Претходна два сусрета са Партизаном штопер црвено-белих пропустио због повреде

У септембру, после дуела са Наполијем, био је поврђен. Исти случај био је шест месеци раније, када је Црвена звезда тријумфом над вечитим ривалом практично оверила титулу у прошлој сезони. Није дебитант, али ће капитен црвено-белих Вујадин Савић осетити мирс меча против Партизана после 15 месеци паусе.

Претходни пут био је у постави на 156. вечитом дербију који је завршен ремијем (1:1). Дакле, много мотива ће имати искусни штопер, посебно што после повратка на Маракану није на терену осетио сласт победе над комшијама.
“Нема потребе трошити речи на описивање атмосфере на вечитом дербију. Наши навијачи су увек на висини задатка. Њихова подршка нас покреће на терену, када чујемо песму Делија добијемо додатну снагу, чини ми се да можемо да полетимо на терену. Ником није лако када дође на Маракану, показали смо то и у европским утакмицама на јесен. На атмосферу коју праве наши навијачи нису сви навикли, зато је она наша предност”, поручио је Савић.

Снажни штопер још чека на првенац у Звездином дресу.
“Волео бих да првенац буде у дербију. Знамо да је мој примарни посао као штопера да браним наш гол, али свакако желим и да помогнем екипи у нападу. Дуго се прича о мом првом голу у црвено-белом дресу, сви се мало шалимо на ту тему, али најбитније је да екипа побеђује, да идемо ка циљу освајању титуле, а ко даје голове заиста није важно”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *