Analiza Derbi Klađenje Marakana Beograd Mediji Partizan FK Crvena Zvezda

Da li znate koji je najčešći rezultat u istoriji derbija? Kvota na njega je 6,75

Čak 25 puta se istim rezultatom završavao sudar Crvene zvezde i Partizana

Pred nama je 159. večiti derbi, nova stranica knjige bez kraja o duelima Crvene zvezde i Partizana. Kao pred svaki okršaj, tako i pred ovaj se procenjuje ko je favorit, koji je tim jači, na čijoj je strani tradicija, pa čak i da li sudija „naginje“ na neku stranu.

Tako je decenijama, ali kada se podvuče crta ispod prethodnih 158 derbija, pokazuje se da je najčešći rezultat kojim se ovaj meč završavao bio – 1:1!

Čak 25 puta su Crvena zvezda i Partizan podelili bodove baš tim rezultatom, da oba postignu po jedan gol. I to je 13 puta takav konačan ishod bio kada su crveno-beli bili domaćini, računajući i period dok su igrali na stadionu u Humskoj, dok nije sagrađena Marakana, a 12 puta je bilo 1:1 kada su crno-beli igrali na svom terenu.

Novija istorija je samo potvrđivala ovo pravilo. U osam poslednjih večitih derbija, od aprila 2016. godine, četiri puta je bilo 1:1! Dva puta na Marakani (151. i 153. derbi) i dva puta u Humskoj (156. i 158. derbi).

Bez obzira na to što je ovaj rezultat vrlo učestao poslednjih godina, Mozzartbet vam nudi odličnu kvotu 6,75 za igru tačan rezultat 1:1.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *