Analiza Derbi Intervju / Izjave Marakana Beograd Mediji Mitar Mrkela Partizan Sportski Direktor CZV Sudija Super Liga Srbije FK Crvena Zvezda

Nova “grmljavina“ sa “Marakane“, Mrkela otkrio šta mu je Filip Stojković rekao!

Zvezda dvostruko oštećena?!

Za razliku od prethodnog derbija, kada su iz Zvezde tvrdili da je sve bilo “čisto“, a iz Partizana “grmeli“ na sudije zbog priznatog Boaćijevog gola, sada su se uloge obrnule.

Doduše, crno-beli i večeras imaju određenih primedbi na arbitražu Danila Grujića, ali su mnogo glasnije primedbe koje stižu iz Crvene zvezde.

Na konferenciji za medije, trener Vladan Milojević je večeras bio veoma ljut, pre svega zbog nepriznatog Benovog gola iz 23. minuta, a na sve se potom nadovezao i sportski direktor Mitar Mrkela.

On smatra da je Zvezda oštećena i u toj situaciji, ali i kod Partizanovog vodećeg gola, pozivajući se na reči Zvezdinog beka Filipa Stojkovića.

“Ono što se vidi i bez VAR-a jeste da je Benov (poništeni) gol bio čist. A Filip Stojković mi je rekao i da je Kosović odigrao pre Partizaovog pogotka, tako da je i njihov gol bio neregularan. Da je bilo sve kako treba, Zvezda bi pobedila“, poručio je Mrkela.

Potom se generalno osvrnuo na sam tok utakmice.

“Nama više odgovara rezultat, mada je najviše profitirao Radnički. Pravi derbi. U prvom je bilo izjednačeno, dosta tvrdo se igralom, u drugom smo bili značajno bolji“, zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *