Анализа Дерби Интервју / Изјаве Маракана Београд Медији Митар Мркела Партизан Спортски Директор ЦЗВ Судија Супер Лига Србије ФК Црвена Звезда

Нова “грмљавина“ са “Маракане“, Мркела открио шта му је Филип Стојковић рекао!

Звезда двоструко оштећена?!

За разлику од претходног дербија, када су из Звезде тврдили да је све било “чисто“, а из Партизана “грмели“ на судије због признатог Боаћијевог гола, сада су се улоге обрнуле.

Додуше, црно-бели и вечерас имају одређених примедби на арбитражу Данила Грујића, али су много гласније примедбе које стижу из Црвене звезде.

На конференцији за медије, тренер Владан Милојевић је вечерас био веома љут, пре свега због непризнатог Беновог гола из 23. минута, а на све се потом надовезао и спортски директор Митар Мркела.

Он сматра да је Звезда оштећена и у тој ситуацији, али и код Партизановог водећег гола, позивајући се на речи Звездиног бека Филипа Стојковића.

“Оно што се види и без ВАР-а јесте да је Бенов (поништени) гол био чист. А Филип Стојковић ми је рекао и да је Косовић одиграо пре Партизаовог поготка, тако да је и њихов гол био нерегуларан. Да је било све како треба, Звезда би победила“, поручио је Мркела.

Потом се генерално осврнуо на сам ток утакмице.

“Нама више одговара резултат, мада је највише профитирао Раднички. Прави дерби. У првом је било изједначено, доста тврдо се игралом, у другом смо били значајно бољи“, закључио је спортски директор Црвене звезде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *