Анализа Вујадин Савић  Дерби Интервју / Изјаве Капитен Звезде Маракана Београд Медији Партизан Судија Супер Лига Србије Тим Звезде ФК Црвена Звезда

Вујадин Савић: Нисмо ми они да кукамо, али могли су да добију два црвена, дали су гол из офсајда, нама поништили чист…

„Нисам задовољан резултатом”, каже Звездин капитен

Помало шизофрена ситуација после 159. вечитог дербија. Барем када слушате изјаве. И једни и други – незадовољни суђењем?! Наравно, капитен Црвене звезде Вујадин Савић у први план истиче неоправдано поништени гол Ел Фардуа Бена, као и споран погодак Немање Николића, али истиче и да је Партизан комотно могао да меч заврши са деветорицом играча.

Један црвени картон је наравно онај недосуђени из финиша меча када је Немања Николића лактом у лице ударио Филипа Стојковића. А први?
“Павловићу честитам на дебију, али мислим да је повлачење Боаћија било за црвени. Такође Николићев лакат на Жулету”, децидиран је Савић, мада избегава да претерује са критикама на рачун судије.
“Није намерно правио грешке. Морам да верујем у то, ми нисмо они да кукамо, као што су то учинили након првог дербија. Тамо смо били бољи, прешла је линију. Није наше да говоримо о томе”.

Немања Г. Милетић је ипак рекао да су црно-бели показали да су јачи противник?
“Не бих сада ништа да кажем. Не бих да одговарам Милетићу ко је бољи”.

Али зато врло јасно о коначном исходу…
“Искрено, нисам задовољан резултатом. Примили смо гол из офсјада, поништиили су нам гол, могли су да добију два црвена. Када сте у Црвеној звезди не задовољавате се нерешеним резултатом, иако нама више одговара. Нисам срећан, желели смо да победимо. Волео бих да одиграмо још три дербија и видимо ко је бољи”.

А о утиску да је дерби био прилично борбен, чак на ивици некоректног?
“Они су нас провоцирали током читаве утакмице. Морали смо да им покажемо зубе да знају где су дошли. Можда су нервознији због заостатка, али ми ћемо увек да скочимо за другара. Али нећемо да дижемо тензије, чарке су нормалне, треба и ми и они да се смиримо. Не бих сада коменрарисао приче ко је бољи. Када се расправљате са будалама, онда вас оне победе на искуство”, рекао је Савић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *