Медији Милан Борјан Нови Уговори ФК Црвена Звезда

КОНАЧНО: Борјан сутра потписује до 2023, плата 40.000 евра

Голман црвено-белих сутра код нотара

Такав епилог је био најављен још током припрема у Анталији. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић славодобитно је поручио звездашкој јавности да је договор са Миланом Борјаном постигнут, и да ће репрезентативац Канаде по повратку црвено-беле експедиције потписати нови уговор.

Затим се на његове речи надовезао статистички најбољи чувар мреже првог дела Лиге шампиона, истакавши да је у договору са породицом одлучио да остане и заврши каријеру у црвено-белом дресу. Потврда обе стране, бар до сада, није била испраћена званичним чином.

Међутим, навијачи Црвене звезде више не морају да брину. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта један од најважнијих чланова тима Владана Милојевића сутра, нешто пре поднева, званично ће потписати нову уговорну обавезу са Црвеном звездом.

Он ће се обавезати да до 2023. године остане на Маракани. Наравно, добио је знатно повољније финансијске услове. Искусни чувар мреже биће сврстан у ред најбоље плаћених домаћих играча, јер ће имати месечна примања од 40.000 евра. Примера ради толику уговор у Црвеној звезди има и шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Због фантастичних одбрана у протеклих 18 месеци Милан Борјан је без икакве сумње заслужио такав статус. Његова одбрана против Краснодара у финишу београдског меча покренула је европски узлет Црвене звезде. Ове сезоне је, такође, био одличан у мечевима Лиге шампиона.

Изазвао је велику пажњу бројних клубова, имао понуду из МЛС-а, али се одлучио да остане на Маракани. Иако су преговори били дуги, пре свега због појединих клаузула.

Поред редовне зараде Милан Борјан ће моћи и да рачуна на богате бонусе у случају добрих тимских и индивидуалних успеха.

Борјан је недавно проглшен за најбољег спортисту спортског друштва Црвена звезда у протеклој години.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *