Алекса Терзић Медији Млади Таленти Прелазни Рок Црвена Звезда Трансфери ФК Црвена Звезда

ДОГОВОРЕНО: Звезда продала Терзића у Фиорентину за 1.500.000 евра!

Клуб са Артемио Франкија ће одмах уплатити новац црвено-белима, млади бек се на лето сели у Италију

Причало се да ће финансијску конструкцију Црвена звезда затворити продајом Милана Павкова у Кину. Међутим, касу српског шампиона попуниће суперталентовани леви бек Алекса Терзић.

Црвено-бели су близу одлуке да једног од предводника „класе 1999“ продају италијанској Фјорентини за 1.500.000 евра, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. Комплетан трансфер требало би да буде финиширан у току сутрашњег дана, али нема сумње да ће млади репрезентативац Србије од наредног лета бити становник најлепшег града Тоскане и добити прилику да се наметне у Серији А.

Према сазнањима нашег портала Фјорентина ће врло брзо на рачун Црвене зведе уплатити комплетно обештећење у износу од 1.500.000 милиона евра.

Виола је дуго на оку држала Алексу Терзића, скаути италијанског клуба су у јануару интензивирали интересовање и искористили околности да за мало обештећење доведу играча који би требало да предстаља залог за будућност. Уговор Алексе Терзића са Црвеном звездом истиче у децембру ове године, па је руководство црвено-белих морало брзо да реагује на поунуду из Италије. Такође, црвено-белима је био неопходан новац, јер су инвестирали у појачања и подигли плате староседеоцима у клубу који су продужили уговор.

Помињало се да чак да је Црвена звезда спремна да подигне кредит, али трансфер Алексе Терзића донеће свеж капитал у Љутице Богдана. И обезбедити миран живот клуба бар до јуна или јула, пошто су црвено-бели у зимском прелазном року продали и Милоша Дегенека за 3.600.000 милииона евра.

Талентовани леви бек био је уз Дејана Јовељића и браћу Илић предводник сјајног тима омладинаца Црвене звезде. Причало се да ће одласком Милана Родића добити минутажу, али после дешавања у зимском прелазном року и велике конкуренције прекомандован је у Графичар. У досадашњој каријери Терзић је одиграо свега шест првенствених утакмица за Црвену звезду.

Међутим, имао је врло запажене роле у омладинској репрезентацији Србије. Позиван је и у младу селекцију, тако да то није промакло људима из Фиорентине који већ дуго купују у Београду. Тренутно боје младог тима са Артемио Франкија носе суперталентовани Никола Миленковић и млади Душан Влаховић, док су у Љубичастом дресу играли Стеван Јоветић, Матја Настасић, Никола Гулан и Адем Љајић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *