Uslovi korišćenja

Korišćenje

Korišćenje Srbija-Onlineshop.com podrazumeva poštovanje sledećih uslova i pravila korišćenja.

Naručivanje robe

Kupac robu naručuje dodavanjem artikala u elektronsku korpu. Nakon što je Kupac završio sa dodavanjem svih artikala koje želi naručiti, potrebno je da zaključi narudžbu. Ako se niste registrovali ranije možete to učiniti i prilikom zaključivanja narudžbe, možete i bez registracije naručiti robu. Srbija-Onlineshop.com se obavezuje da će svu naručenu robu isporučiti ukoliko se u trenutku isporuke nalazi na lageru. U slučaju da naručenog artikla nema na lageru, Bosna-Onlineshop će obavijestiti kupca emailom ili putem statusa na njegovom nalogu.

Registracija

Kupac može postati svako. Za tačnost unesenih podataka odgovoran je sam Kupac. 

Potvrda narudžbe

U momentu zaključivanja narudžbe, roba se smatra naručenom. Kupac može otkazati narudžbu samo u slučaju da ga Srbija-Onlineshop.com obavesti o nemogućnosti isporuke određenog artikla.

Preuzimanje robe

Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe, pregledati sve artikle i eventualno reklamirati. Reklamacija koje se odnosi na vanjsko oštećenje ili robu koja nije naručena a isporučena, Srbija-Onlineshop.com će je uvažiti. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Takodje se ne mogu vraćati artikli koji su bili na sniženju osim ako se radi na zameni veličine (ukoliko nemamo drugo veličinu, kupac može u istoj vrednosti sebi da izabere drugi artikal).

Plaćanje robe

Kupac se obavezuje naručenu robu platiti (Paypal ili uplate na žiro račun) pre isporuke robe.