O nama

Dragi gosti i poštovani ljubitelji “Večitog derbija”, dobrodošli na prvi sajt čiji sadržaj se isključivo bavi tematikom najbitnije utakmice srpskog fudbala i svim stvarima što uz nju dolaze!

U sklopu sajta trenutno se nalazi ogromna baza podataka(rezultati, golovi, izveštaji) čitave istorije derbija koja će biti dodatno proširavana, dopunjavana i ulepšavana. Uz to dostupna je galerija slika, kao i vrlo jednostavan i pregledan forum. Trenutno, sajt je dostupan na tri jezika(srpski, engleski, nemački, uskoro moguć prevod na još neke svetske jezike). Sve sekcije će biti konstantno ažurirane i unapređivane kako bismo napravili jedinstven kutak neprocenjive vrednosti. Prvi korak ka tom cilju je postavljanje golova sa ostatka utakmica i prerađivanje navijačkih reportaža.

Intervjui i ekskluzivni sadržaj(naši snimci severne i južne tribine, utakmice, fotografije, izveštaj, konferencija za medije) počev od narednog, 140. Večitog derbija biće potpuno besplatni i dostupni svakome. Uz to, planirano je proširenje na ostale sekcije sportskih društava Partizana i Zvezde(primarni košarka i rukomet), zasnovanog na konceptu koji trenutno postoji za fudbalske klubove.

Želimo vam prijatan boravak i redovno posećivanje sajta sprskiderbi.com!