fbpx

Србија је доживела дебакл од Украјине поразом резултатом 5:0 у квалификацијама за Европско првенство

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да преузима одговорност за данашњи пораз од Украјине и да је то био „шамар који је за наук”.

– Једноставно, није функционисало и жао ми је што смо у овој ситуацији, али живот иде даље. Жеља играча је била, али у овом моменту смо наишли на бољег. Сву одговорност преузимам што се итче резултата и тактике. Играчима је најбитнији мир и да се психолошки што боље спремимо јер морамо да победимо у понедељак – рекао је Крстајић на конференцији за новинаре после утакмице у Лавову.

Србија је доживела дебакл од Украјине поразом резултатом 5:0 у квалификацијама за Европско првенство.

– Тактички, али и што се тиче трчања, Украјина нас је надвисила. Преузимам одговорност, морамо колико год да је тешко, да спремимо играче за следећу утакмицу. Није лако, али шта је ту је, морамо да идемо даље. Ово нам је шамар за наук – казао је Крстајић. – Комплетна екипа је подбацила. Два гола у кратком периоду су одлучила утакмицу.

Крстајић је честитао Украјини на заслуженој победи.

– Могу да кажем да сам незадовољан. Једноставно, сам почетак утакмице је био растрзан са обе стране. Првих 20-ак минута смо имали иоле игру у фази напада и одбране, али тај гол први па други убрзо су нас пореметили да бисмо на полувремену покушали у другом систему – рекао је Крстајић.

Репрезентација Србије ће наредну утакмицу играти у понедељак против Литваније пред празним трибинама у Београду.

Ein Gedanke zu „Крстајић: Шамар за наук, живот иде даље“
  1. Ово је човек који воли Усташе и лајкује слике Модрића са усташким певачем, шта од њега да очекујем? ево реци ћу вам. Као пријатељ Усташа, учиниће све да Србија испадне што пре из трке за ЕП. На лицу места отказ и вратити Муслина!!!! УР-ГЕН-ТНО.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »