fbpx

“Мислим да смо тактички били доста слаби”, поручује искусни репрезентивац

Капитен репрезентације Србије Александар Коларов био је потпуно депримиран након катастрофалног пораза од Украјине у Лвову.

Противник је био надмоћан у свим сегментима игре, мотивисанији и расположенији за игру. Резултат је врло лако могао да буде и убедљивији.
“Апсолутно смо понижени. Једна од најгорих утакмица у мојој каријери, не знам ни шта да кажем. Сигурно најгора утакмица откако ја гледам реперезентацију, горе и од оног пораза од Аргенитне 2006. године. Добро је што се изврсило 5:0”, поручио је Коларов.

Орлови нису пронашли начин да зауставе жестоке налете противника.
“Покушао је селектор да промени нешто на полувремену. Није проблем у томе која је формација, да ли су два шпица. Били смо јако лоши данас. Тотална немоћ. Нисмо могли да их стигнемо. Емотивно смо се испразнил, а ништа нисмо добили, ушли смо у још већу агонију. Тешко је реаговати после овога. Мислим да су играчи напред у доброј форми, Костић и Гаћиновић у клубу играју на овим позицијама, Тадић напред. Мозда смо ушли препотентно, можда смо могли да станемо назад”.

Утакмица са Литванијом (понедељак 20.45) стиже у прилично незгодном тренутку за репрезентацију Србије.
“Највише бих волео да се заврши све данас, да нема Литваније за два дана, али треба дићи главу. Не знам како даље, није проблем 5:0, него су они доминирали у сваком сегменту игре. Свих наших 11 играча су били катастрофа. Овим поразом смо закомпликивали ситуацију, јако је тешко”.

Формација и тактика су били потпуно погрешни.
“Мислим да смо тактички били доста слаби, кратке линије… Није проблем што смо играли са два шпица, они су били јако добри, косристили све своје могућности. Били су апсолутно много боља екипа од нас вечерас. Од првог минута су били надмоћнији. Дешавају се такве утакмице. Нисмо функцинисали од првог минута. Имали смо слаб посед лопте. Катастрофа…”

Украјина је фантастично деловала на терену, није било слабог места у тиму.
“Колектив је проблем. Били су дупло бољи од нас. Излазили смо слабо. Имамо мало времена и утакмица је пред нама, а не изгледа како треба…”, закључио је Коларов.

Ein Gedanke zu „Коларов: Добро је што је било само 5:0, волео бих да нема меча са Литванијом…“
  1. Само повратак Муслина може да спаси тоталниу пропаст ове екипе која има врхунске уграче а има просечног тренера који неби могао ни један озбиљан тим да води а камоли неку репрезентацију!!! Марш на лицу места и на голу одмах да поставе Рајковића јер овај Дмитријевић није довољњно добар нити да буде занема на клупи за Рајковића!!!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »