fbpx

Очекивано…

Репрезентација Србије сјајно је одиграла прву фазу на Мундобаскету у Кини и према очекивањима као прва прошла у новоформирану групу Ј. Блиставе партије наших момака, односно мучење Сједињених Америчких Држава против Турске – будимо реални, има и те како и до бројних отказа Америма – допринели су да добијемо новог првог фаворита тунира. Наравно, то је селекција Александра Ђорђевића. 

Ко се данас буде кладио да ће Орлови постати шампиони света на уложених, рецимо 100 евра, добио би 215. То значи да је коефицијент на коначни тријумф Србије 2,15. Американци су дуго били апсолутни фаворити, али због наведених разлога њихове “акције” значајно су опале. Селекција Грега Поповића тренутно је други фаворит с коефицијентом 2,35.

Сви остали тимови, према квотама кладионице МОЗЗАРТ, имају значајно мање шансе да се докопају злата. Тако у случају изненађења и славља, рецимо, Шпаније, можете баш лепо да зарадите – коефицијент 15,0. Следе Французи с квотом 17,0, Грци са 20,0, Литванци са 20,0, Аустралијанци са 30,0…

Е сад, до каквих је заправо “тектонских поремећаја” дошло с квотма најбоље ћете разумети ако се вратимо неких месец, месец и по дана уназад и завиримо у један текст у ком смо такође анализирали ситуацију на МОЗЗАРТБЕТ-у. Тада је, на пример, тријумф Американац плаћао свега 1,27! А баш на тај дан, квота на Србију пала је са 13,00 на 7,00.

У међувремену, ето, Србија је свргла са трона Амере и сада је први фаворит турнира. Утисак је, потпуно очекивано и у складу с мишљењем већинског дела светске кошаркашке јавности.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »