fbpx

“Да бисте могли да се такмичите против Србије морате да будете на 100 одсто, а ми смо били на испод 90“

Србија није баш лако изашла на крај са Италијом, али ако се гледа само резултат то је убедљива победа. Многи наше Орлове сврставају међу прве кандидате за злато, а то је данас Италија имала прилике да осети на својој кожи.

Азури истичу колико је тешко играти против нашег тима.
“Пробали смо да их доведемо у проблем, мислим да смо успели у томе у већем делу утакмице. Честитам Србији на победи, ми смо се квалификовали и поносан сам на саиграче и тим. Морамо да одморимо и одиграмо добру следећу утакмицу, која је најважнија за нас“, рекао је Ђиђи Датомекоји јако добро зна квалитете Србије.

Селектор Азура Мео Сакети објаснио је стање на паркету…
“Тешко је било да играмо против Србије, много су јаки у рекету, притом су погађали доста шутева, брзо им се кретала лопта у нападу… Било нам је баш тешко. Ми немамо унутрашњу игру за наше центре, гурамо лопту споља за наше шутере. Да бисте могли да се такмичите против Србије морате да будете на 100 одсто, а ми смо били на испод 90“, рекао је Сакети.

Србија извела 16 слободних бацања у трећој деоници?
“Тешко је чувати их унутра. Пробали смо да одговоримо физички на њихову игру, а они су погађали слободна бацања. Знамо да је њихова снага унутра, није то новост за нас“, истакао је Сакети.

Србија иде у другу рунду са 3-0, Италија са 2-1.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »