fbpx

Нема шале са легендарним фудбалером.

Будући селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић одлучио је да направи рез

Легендарни фудбалер није заборавио да су га појединци вређали пре пет година, када их је јавно критиковао после победе над Албанијом и њиховог славља са певачицама, па ће Орлови у квалификације за Светско првенство кренути сигурно са новим снагама.

Како Курир сазнаје, Пикси није заборавио ко га је од српскиб фудбалера вређао и псовао после утакмице у Елбасану и “Пировог тријумфа” над Албанијом са 2:0 головима Александра Коларова и Адема Љајића.

Тријумф у Елбасану није имао никакав резултатски значај, осим чувања образа у дуелима са играчки инфериорнијом Албанијом, јер је Србија тада одавно изгубила шансе да се пласира на Европско првенство 2016. По доласку у Србију у Спортском центру ФСС у Старој Пазови направљена је журка са познатим певачицама, а међу онима које су поједини репрезентативци вређали нашао се и Пикси.

  • Зар је нормално да славимо што смо победили Албанце? Апсурд! Мислим да није… Стојим и данас иза оног што сам тада рекао. Немају разлога да се љуте, али неки играчи су користили ружне речи и псовке на мој рачун. Све је то дошло до мене и ја то знам – говорио је Стројковић.

Драган Стојковић

Фото: МН Пресс

Сигуртно је да места у национално тму неће бити за појединце, а на кога јер тачно Стојковић мислио биће познато већ када буд еобјавио списак за почетак квалификација за Светско првенство. Са ширег списска играча који су савладали Албанију у данашњем националном тиму се налази 12 фудбалера.

Ово је шири списак фудбалера који су бранили боје Србије у дуелу са Албанијом, а које је с аклупе тада предводио селектор Радован Ћурчић.

Владимир Стојковић, Предраг Рајковић, Марко Дмитровић (голмани), Бранислав Ивановић, Ненад Томовић, Марко Петковић, Стефан Митровић, Урош Спајић, Душко Тошић, Александар Коларов, Иван Обрадовић (одбрана), Немања Матић, Љубомир Фејса, Лука Миливојевић, Немања Гудељ, Адем Љајић, Сергеј Милинковић-Савић, Дарко Брашанац, Зоран Тошић, Андрија Живковић, Душан Тадић (везни и крилни играчи), Миралем Сулејмани, Александар Митровић и Петар Шкулетић (нападачи).

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »