fbpx

Радили су заједно у Кини, а сада желе да ураде велике ствари са Србијом!Као играч Братислав Живковић је оставио траг у Црвеној звезди и Сампдорији, као тренер се доказивао у Србији и Кини, а сада за Информер.рс каже да ће дати максимум да помогне новом селектору Драгану Стојковићу да поврати пољуљани углед репрезентације и одведе нашу земљу на Мундијал

Када је Драган Стојковић Пикси званично именован за селектора фудбалске репрезентације Србије, многима је лакнуло! 

Предуго је трајала агонија, фудбалска селекција је чекала стручњака који ће успети да је издигне на виши ниво и поново улије веру нацији!

Нови селектор има пуну подршку јавности

Стојковић се одлучио да уз себе има Горан Ђоровића, Сашу Илића, Братислава Живковића, Горана Чумића (тренера голмана), Кацушита Киношиа (кондиционог тренера), Небојшу Стаменковића (тренера аналитичара) и Немању Филиповића (тим менаџера).

Један од људи које је нови селектор уврстио у најближе сараднике је Братислав Живковић, човек са завидном фудбалском каријером и неко ко је помагао Пиксију и током његовог ангажмана у Кини.

СРБИЈА НЕ ПАМТИ ОВАКО ДОБРО ФУДБАЛСКО КОЛО! Суперлигаши феноменални!КАКВА ГОЛЧИНА У КРУШЕВЦУ! Пројектил Радивојевића са 25 метара! /ВИДЕО/

Живковић је велики оптимиста када је селекција Србије у питању

За Информер. рс, Живковић каже да ће му ово бити највећи изазов у тренерској каријери и да је спреман да да целог себе за успех националног тима.

– Рад у репрезентацији је круна свачије каријере! Срећан сам због свега и знам да нас чека нешто велико, дубоко верујем у то – каже Живковић.

Открио је Стојковићев сарадник шта може да се очекује од Пиксија.

– Убеђен сам да ће Пикси донети много позитивних промена! Радио сам са доста тренера, сваки има нешто своје, али Драган је заиста посебан. Он зна шта хоће, смирен је и стрпљив и има план како да све што је замислио спроведе у дело. Био је врхунски играч и верујте ми, исти је такав и као тренер. 

Живковић открива на чему ће нови селектор инсистирати.

– Он пре свега жели да направи једну здраву, хомогену групу и ни најмање не сумњам да ће у томе успети. Захтеваће велики труд од играча и уверен сам да ће донети бољитак репрезентацији.

Старспортпхото

Циљ је да се из сваког играча извуче максимум

Не сумња Пиксијев помоћник да Србија може да избори пласман у Катар 2022. године.

– Како да не! Да не верујемо у то не би смо се ни хватали у коштац са овим изазовом! Није лака група, то сви знамо, али исто тако смо свесни да наша селекција има изузетно квалитетне играче. Тим ће сигурно бити подмлађен, а Стојковић ће најбоље знати како да из свакога извуче максимум. Знамо да јавност много очекује, а ми ћемо дати све да испунимо очекивања – закључио је Братислав Живковић у разговору за Информер.рс.

“Орлови” ће борбу за одлазак у Катар 2022. почети 24. марта утакмицом против Републике Ирске у Београду, три дана касније у госте нам долази Португал, а за крај мини циклуса Србија ће 30. марта гостовати Азербејџану.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »