fbpx

Српски фудбалер Александар Коларов гостовао је у емисији “Вече са Иваном Ивановићем”, где је најавио да ће разговарати са новим селектором Србије.

Коларов се јесенас нашао на удару српске јавности јер је неколико сати пред утакмицу са Шкотском одлучио да неће да игра.

Касније се писало да је оваква одлука утицала на атмосферу у екипи, а спирала догађаја довела је до споре и неодлучне игре, испадања Србије у финалу баража за Европско првенство и напослетку отказа Љубиши Тумбаковићу.

Дуго се спекулисало ко ће преузети кормило националног тима и у марту је Фудбалски савез Србије саопштио да је то Драган Стојковић Пикси.

Коларов се није нашао међу играчима који су одиграли прва три меча под Пиксијем, а после седам бодова и добрих игара против Ирске, Португала и Азербејџана, мало ко се враћао на јесен.

“Пиксија знам јако добро, чули смо се већ, доћи ће у Милано на вечеру, па ћемо разговарати о свему. Ја сам велики сам навијач наше репрезентације, стигао сам да погледам ове утакмице што су играли и могу рећи да се види једна нова енергија, пуно ентузијазма и да је то Пиксијев печат”, рекао је Коларов.

Он је додао и да су сви фудбалери радни и поштени момци привржени дресу Србије, мада се о томе годинама причало у негативном контексту. Исто тако, наводи и да зна колико су играчи тужни после пораза.

“Мени је свака утакмица за Србију битна, чак и против Молдавије ми је битнија него нека у клубу. Надам се да ћемо са Пиксијем сад бити ок и да се нећемо зауставити само на пласману на Светско првенство”, каже Коларов.

Нада се и континуитету какав су створили Хрвати, па су успели да оду далеко на Светском првенству у Русији, а њихови играчи су главни у неким јаким клубовима.

“Ако Пикси донесе резултат нико се ни не пита ко је председник Савеза, али ако нема резултата онда сви упиру прстом у њега. Ја сам за време мог мандата у репрезентацији имао два председника, Караџића и Кокезу, и са обојицом сам имао добар однос кад је требало да се прича”, напоменуо је Коларов и истакао да је у Србији проблем струка, односно мањак квалитетних тренера.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »