fbpx

Случај неиграња Александра Коларова на мечу Србије и Шкотске није био до краја разјашњен, све док овог петка све није објаснио сам фудбалер.

Коларов је био капитен “орлова”, али је сам одлучио да не игра у мечу баража за Европско првенство против Шкотске. Наша селекција је тада поражена након пенала и тако још једном остала без континенталне смотре на којој никада није учествовала од осамостаљења.

Леви бек је објаснио због чега је донео овакву одлуку.

“Здравствено сам добро, са селектором имам супер однос, доћи ће у Милану и ићи ћемо на вечеру. Нисмо ништа причали. Велики сам навијач репрезентације. У новембру нисам очекивао да буде другачије, сам сам одлучио да не играм, писало се да је тренер мени забранио да играм јер сам био повређен. На своју руку сам радио неке ствари да бих могао да играм јер нисам био здрав, мислио сам да не могу да помогнем екипи. После три минута бих се ухватио за ногу и не би писали о мени”, рекао је Коларов гостујући у емисији “Вече са Иваном Ивановићем” на телевизији Нова С.

Објаснио је и да је незадовољан због понашања Фудбалског савеза Србије.

“Очекивао сам да Савез стане иза мене, да се не сумња у моју повреду, истина је да сам био повређен. Тад што су се јављали и причали, то је неко коментарисао из свог интереса, да се свали кривица на мене. Пре 10 година је неко други био крив када је промашио пенал, очекивао сам да на мени буде највећа кривица. То је отишло у неком другом смеру, ако сам ја био проблем више нисам.”

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »