fbpx

Након бриљантних игара у дресу репрезентације Србије, Александар Митровић се вратио у Фулам у којем ове сезоне није имао адекватну минутажу, па је питање шта после репрезентативних мечева може да очекује у клубу.

Менаџер Фулама Скот Паркер према речима нашег центарфора није честитао Србину на два гола Ирцима, а није познато да ли је то урадио када је оборио рекорд.

“Срећан сам због Митровића. Видели смо његову емоцију, велики је притисак и голови су главни задатак нападача. Направио је велику ствар”, рекао је Паркер енглеским медијима.

Паркер се нада да ће Митровић моћи да пренес форму из националног тима у Фулам.

“Могу да разумем фрустрацију, али нико није фрустриранији од њега. Ово је професионални спорт и увек има потешкоћа. Имао је неколико потешкоћа, заразио се коронавирусом, велики промашај из пенала за Србију и све је то пут играча. Понекад фудбалерима је потребан ваздух, да се прегрупишу и скину притисак. Ако имају таленат враћају се јачи и до високе тачке, надамо се да је на њој Митро”, рекао је Паркер и истакао да је Митровићу потребно самопоуздање да почне да даје голове и у Фуламу.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »