fbpx

Бизарно

Бивши репрезентативац наше земље Раде Богдановић, наставља из емисије у емисију да шокира српску јавност новим изјавама за које ретко ко зна. Тако је приликом гостовања на портлау “Спутњик” изнео и једну бизарну сцену која се тиче наше селекције.

Такође, није се либио и да поново помене бившег репрезентативца Србије Александра Коларова:

Раде се окренуо и једној анегдоти са једне репрезентативне утакмице, међутим, овога пута није хтео да открије који играч је у питању.

“Долази фудбалер селектору, поред селектора стоји помоћни и каже ‘Шефе немојте никад више да ме зовете ако ћемо играти на стадиону Партизана, јер терен никад није поквашен и никад нема тоалет папира у ЊЦ-у”, рекао је Богдановић и затим се осврнуо и на Коларова:

“Ставиш у заблуду седам дана селектора који прави одређену тактику због тебе, а ти му онда саопштиш да не можеш да играш. На толике милионе које си зарадио играјући фудбал, хиљаде квадрата си више у Београду подигао него “Енергопројект”. Ти дођеш у ситуацију да не можеш оном Контеу да кажеш ‘Види, немој да ме зовеш више, ту ћу ти косу, што си у Турској пресадио, почупати, хоћу да играм за своју државу”, истакао је Богдановић.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »