fbpx

Душан Влаховић наставио је голгетерску серију за викенд у Фјорентини, дао је гол Ђенои за 1:1, али је велики пех доживела Виола због искључења Риберија. О ситуацији у клубу, Влаховић је говорио за Нова.рс.

Од 52. минута, Фјорентина је играла без Риберија који је добио директан црвени картон, а Влаховић је заслужан што је барем један бод отишао у Фиренцу.

Док је био у репрезентацији, где је био стрелац гола против Ирске, Влаховић је дочекао вест о одласку Ћезареа Пранделија, код ког је доживео велики каријерни узлет.

Сада је и повратнику Бепеу Јакинију показао да му је место у првој постави, голом у 23. минуту.

“Добра утакмица и можемо бити на крају задовољни јер смо скоро 45 минута одиграли са играчем мање. На крају смо извукли бод, нема шта, имамо још девет утакмица, надам се да ћемо их одиграти што боље, да буде све ОК на крају. Што се тиче промене тренера, то се све дешава у фудбалу, данас један, сутра други, то је све нормално. Моје је само да вредно радим, тренирам и слушам, све ће бити ОК. Остало ме не дотиче много”, каже Влаховић за Нова.рс.

Како је било сабрати утиске после овако напорне недеље, са три утакмице у седам дана?

“Јесте напорно, али није нам први пут, имали смо већ неколико пута током сезоне такав ритам. Самим тим што смо играли за репрезентацију, желим да кажем да нам то није био никакав терет, већ је задовољство што смо ту да играмо. Наравно, свима је задовољство што смо узели седам бодова. Остаје можда жал што против Португала нисмо прво полувреме мало да не кажем јаче ушли, јер смо ушли јако у утакмицу, али смо можда могли бољи резултат да имамо на полувремену. Остаје жал и што нисмо победили у тој утакмици. Иначе, овако, атмосфера и све остало је било супер!”

Да ли је било и “пецкања” у свлачионици Фјорентине због меча са Португалцима, јер је неколико дана цео свет причао о спорном голу?

“Сигурно, било је и мало задиркивања због тога што је Митар скинуо са линије, али ми наравно не признајемо и даље да је ушла”, нашалио се Влаховић.

Да ли је Николу Миленковића погодила партија против Португалаца?

“Мислим да сваком може да се деси тако нешто, црвени картон је добио, сигурно му је било јако жао што није могао да иде са нама за Азербејџан, али, дешава се у фудбалу. Ето, већ против Ђеное је одиграо одлично и нема ту проблема, овако нешто се деси некоме у сто утакмица”, додао је Влаховић.

За крај, Влаховић је прокоментарисао и хуманитарну акцију за малог Гаврила, у којој ће и сам учествовати.

“Видео сам у медијима да читав свет пише о хуманитарној акцији за траку, достигла је лудачку цену. Сви смо срећни када можемо неком да помогнемо и надамо се да ће на крају да се скупи новац и да ће бити довољно новца за све којима је то потребно”, закључио је Влаховић.

Он је за наш портал потврдио да ће дати дрес са утакмице против Португала за нову хуманитарну аукцију за малог Гаврила. Дрес је тренутно код њега у Италији, а у наредним данима ће и он бити постављен на аукцију, попут копачки Стефана Митровића, у којима је спречен погодак Роналда.

КАКО ЈОШ МОЖЕТЕ ПОМОЋИ ГАВРИЛУ:

Слањем СМС поруке: Упишимо 973 и пошаљимо СМС на 3030

Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман973 и пошаљимо СМС на 455

Уплатом на динарски рачун: 160-6000000844014-95

Уплатом на девизни рачун: 160600000084402853
ИБАН: РС35160600000084402853
СЊИФТ/БИЦ: ДБДБРСБГ

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »