fbpx

Ремонт на Теразијама почиње данашњом седницом Одбора за хитна питања

Већ смо се на то навикли у српском фудбалу – кад се мења руководство (а у току је прелазни период после оставке поднете од стране доскорашнњег председника Славише Кокезе), мењају се скоро увек и сви остали.

Према информацијама нашег портала, данас у 11.00 биће одржана седница Одбора за хитна питања ФСС, где ће бити донете одлуке о новим кадровским променама.

После директора Владимира Матијашевића и координатора за млађе селекције Горана Гркинића, из Савеза ће морати и – селектори.

Конкретно, Илија Столица, селектор У21 репрезентације, па Мирко Буњевчевић, водио је У16 екипу, те Александар Линта, тренер Радничког из Крагујевца и селектор млађих омладинаца, односно играча рођених 2003. године, с тим да он суштински неће бити смењен, већ му само неће бити продужен краткорочни уговор.

Уместо њих, на иницијативу селектора новог директора А селекције Стевана Стојановића, враћа се стара гарда. Посао ће добити Звонко Живковић, Џевад Прекази, па Дејан Бранковић, који је и за време Кокезиног мандата био селектор У17 селекције, али је отишао прошле године. Ко на којој позицији, сазнаћемо после данашње седнице Одбора за хитна питања ФСС.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »