fbpx

Српски фудбалер и нападач Фјорентине Душан Влаховић рекао је да се труди да свакодневно напредује, да прати и учи од Ерлинга Холанда, али је и открио коју поруку му је написао Златан Ибрахимовић

Трудим се да напредујем сваког дана. На тренингу увек испробавам различите ствари. Трик је у понављању истих потеза изнова и изнова. И Роналдо увек жели да напредује. То је тајна шампиона“, рекао је Влаховић за Републику.

Влаховић је ове сезоне на 31 утакмици у свим такмичењима постигао 13 голова. По наводима италијанских медија, игре 21-годишњег српског фудбалера прате Милан и Рома.

Осећам одговорност. Када у мојим годинама постигнете два гола, онда сте врхунски играч, али сте одмах промашај ако у две не постигнете гол. Знам како то функционише, фокусиран сам и на земљи сам. На знам где ће ме то одвести, али не желим да жалим за било чим“, рекао је Влаховић.

Фјорентина је у марту играла против Милана, а дрес није била једина ствар коју је добио од звезде Милана Златана Ибрахимовића.

Написао ми је поруку: ‘Срећно у свему, желим ти све најбоље’. Написао ми је то на српском језику. То је било јединствено“, рекао је Влаховић.

Ибрахимовић није једини извор инспирације Душану Влаховићу.

Гледам (Ерлинга) Холанда. Покушавам да схватим како се креће, како завршава акције. Онда се фокусирам на своје добре стране и слабости. Можда звучи арогантно, али уз посвећеност могу да стигнем дотле“, рекао је Влаховић.

Влаховићу уговор истиче у јуну 2023. године.

Не волим да причам о уговору јер нисмо у доброј позицији… Видећемо шта ће се догодити током лета. Отворен сам за све опције“, рекао је Влаховић.

Фјорентина је тренутно на 14. месту на табели Серије А са 30 бодова. Фудбалери Фјорентине дочекаће сутра Аталанту, у утакмици 30. кола Серије А. Утакмица се игра од 20.45.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »