fbpx

„Фјорентина је само добро загревање у његовој каријери“, каже Пикси

Има фудбалска Србија поново играча који добија индивидуалне награде у Серији А.

Јесте да је Душан Влаховић због повреде препона отказао наступ за репрезентацију Србије на јапанској турнеји, али је награда за МВП играча Серије А до 23 године стигла мало пре него што је селектор Драган Стојковић открио до краја карте везане за те две утакмице на Далеком истоку.

Италијанска фудбалска јавност је на жеравици око тога да ли ће Влаховић остати и наредне сезоне у љубичастом дресу Фјорентине или ће прихватити понуду неког од већих клубова, а помињу се Милан, Арсенал…

Селектор Стојковић је добио питање шта би он саветовао Влаховића, да остане да се кали и даље у Фиренци или да пређе на неки виши ниво.

„Душану могу да дам савет само за нашу репрезентацију, када игра овде, а у друге ствари нећу да се мешам, јер он има људе који брину о његовој каријери. Али, као неко ко гледа и прати фудбал, волео бих да га видим у бољем тиму. Да свој голгетерски таленат који има, покаже у тиму који ће му пружити више него Фјорентина, иако је и тамо показао фантастичне резултате, постигао је више од 20 голова у Серији А“, оценио је Стојковић.

Пикси: Једва чекам да видим на делу Јовељића, Честића, Терзића…

Он чврсто верује да је пред младим српским нападачем велика каријера.

„За Влаховића ово је само једно добро загревање, за његову каријеру. Мој савет је да настави овако, да хода чврсто по земљи, да не полети, јер онај који полети може да падне и да га то боли. Али, по оном што сам видео када смо се упознали, Душан је озбиљан момак и желим му да санира повреду, па да буде са нама у септембру, када ће нам бити најпотребнији“, поручио је Драган Стојковић.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »