fbpx

Александар Митровић, репрезентативац Србије и фудбалер Фулама, оженио се дугогодишњом девојком Кристином Јањић, а једна сцена са венчања изазвала је доста пажње.

Митровић и Кристина су рекли судбоносно „да“ једно другоме у Београду на грађанском венчању, а након тога је резервисан један од елитних ресторана у граду за прославу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ

Александар Митровић оженио ћерку српског тренера ФОТО

ФУДБАЛ

  1. мај. 2021

Новак у Београду исписао нове стране историје тениса

ТЕНИС

  1. мај. 2021

„Летује само у Србији“, па из Хрватске објавила бикини слике

ФУДБАЛ

  1. мај. 2021

Видео снимци са овог догађаја се већ налазе на интернету, а сјајна ситуација се десила када су Кристина и Александар одговорали на питање о презимену.

Кристина је одлучила да убудуће носи презиме свог супруга, а када је дошао ред на Митровића да се изјашњава, матичарка га је питала:

„Да ли уопште треба да поставим питање?“

Ова сцена је изазвала смех свих у сали.

Многи памте речи Митровића о породици.

„Рано сам засновао породицу, али то је нешто најлепше што ми се десило и што сам урадио у животу. Осећај да вас неко чека код куће увек кад долазите с тренинга, утакмице или дугих путовања заиста је нешто што ме тера да више радим и тренирам. Сада имам и сина који ће се једног дана угледати на мене и наравно да бих волео да увек чује само лепе приче о свом оцу. Одрастање у Енглеској није лако, посебно за нас који долазимо из мале државе, али сигуран сам да ће Лука, без обзира на то где нас фудбал буде одвео, имати све услове за образовање као и друга деца“, рекао је Митровић пре неколико година.

Митровић је средином 2019. године верио супругу, а сада је дошло и време за венчање.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »