fbpx

Бели Орлови

Ми, Бели Орлови, навијачка група која прати репрезентацију Србије смо одлучили да одемо корак даље а то се пре свега огледа у бољој организацији између нас самих који чинимо групу као и односа према свима који себе сматрају искреним навијачима репрезентације Србије.
После успешних 36 месеци од оснивања навијачке групе “Бели Орлови” и скоро свих одрађених утакмица, којима смо у главном присуствовали само ми из ужег језгра сада пружамо прилику и вама осталима да пуноправно учествујете у раду групе и путујете са нама на све наредне утакмице.
Између осталог биће доста повољности за све чланове. Например чланске картице (виза-кард квалитет и формат), резервисано место за путовања са Белим Орловима, бесплатан примерак сваког новог броја часописа “Српски Навијач”, попуст код нашег сарадника од 20% у Srbija-Onlineshop.com целу годину на све артикле и још доста тога.

Чланарина кошта 25 евра годишње и сматрамо да то може приуштити себи сваки прави навијач репрезентације а видите и сами изнад које су све погодности предвиђене за чланове па и ако ништа, нека служи макар као добра донација.

Translate »