fbpx

Анти Б92

У Србији има преко 720.000 незапослених. Државни дуг Србије износи 9,5 милијарди евра и само у овој години се Србија задужила са 1,8 милијарди евра. У првих 11 месеци у 2009 у Србији је инфлација била 6,9% што је један од највећих бројки у европи. Према речиима председнице скупштине Славице Ђукић- Дејановић дечија права у Србији нису у ”довољној мери остварена”. Србија има око 500.000 становника који живе испод границе сиромаштва а најугроженији су деца до 14 година. Србија је у 2008 изгубила 10.908 км² своје територије.

За данашњи режим у Србији највећи проблем су ипак навијачи. Несрећна погибија француза у центру Београда је схваћена као највећа трагедија. Данима се причало и писало о том догађају. Зашто се не пише толико кад Србин погине на Косову? Кад албански екстремисти пребију старца до смрти онда се медији не оглашавају. Питање је је због чега је данашњем режиму српски живот мање значајан од француског или неког другог?

У Србији су навијачи некада добијали награде због њихових дела, а сад су највеће зло? Навијачи који организују хуманитарну помоћ за угрожене српске становнике на Косову. Навијачи који сакупљају новац да би другару спасили живот јер на тај начин омогућавају битну операцију. Навијачи који су били у првим редовима у рату. Навијачи који су били у првим редовима кад су предводили ”5 октобар”.

Сад се спроводи толика репресија против тих истих навијача због врло малог броја навијача који су кршили закон. Као што у сваком слоју друштва постоји неко или неколико људи који су то радили или још увек чине.

Предвођени веома прљавом кампањом која је покренула кућа Б92 режим покушава да замагли очи грађанима. Навијачи су увек имали своје мишљење и размишљали својим главама. Да то не одговара данашњем режиму је очито јер они знају како је снажан навијачки покрет. Плаше се да ће их навијачи потерати из фотеља у које су дошли после сумњивих избора. Зато сад траже подршку народа који није упућен у навијачки свет. Та подршка им је потребна јер је навијачки покрет сувише јак. Приказивање само негативне ствари око навијачког покрета је давно виђења и јефтина пропаганда која служи да се наметне неко мишљење.

Због тога Б92 користи лажни, монтирани материјал да би испрали мозак народу. Аудио и видео снимци се манипулишу, служе се холивудском техником да би направили хорор филм од једне утакмице. Објављују пуна имена од особа која нису осуђена иако је то против закона. Хапсе малолетнике због претњи преко интернета. Деле се затворске казне по наруџбини, покушај убиства 10 година а за убиство 7 година. Први је навијач а други је слуга режима.

Б92 је једна осрамоћена јефтина медијска кућа где се чује глас пара а не истине. Зато треба да бојкотујемо Б92 на сваки начин да би спречили да шире њихове лажи у намери да би опрали режим. Глас патриотизма, глас слободе, глас свих нас који волимо Србију више него европу је глас навијача.
За нас је Косово света српска Земља а не неки предмет који се за узврат визе продаје.

Зато укључите мозак и искључите Б92.

Навијачка група Бели Орлови

Translate »