fbpx

Лига нација 2020/21

П Тим ОУ БП БH БИ ДГ ПГ ГР Б
1. Русија 2 2 0 0 6 3 +3 6
2. Мађарска 2 1 0 1 3 3 0 3
3. Турска 2 0 1 1 0 1 -1 1
4. Србија 2 0 1 1 1 3 -2 1
Translate »